1., 2. i 3. saziv Predsjedništva BiH ( 1996. - 1998. ; 1998. - 2002. ; 2002. – 2006.)

Predsjedatelj Paravac primio ministra transporta Republike Grčke

BiH i Republika Grčka imaju dobre bilateralne i prijateljske odnose, što je potvrđeno i nedavnom posjetom Predsjednika Republike Grčke našoj zemlji, konstatirali su sugovornici
 Predsjedatelj Predsjedništva BiH Borislav Paravac primio je danas u Sarajevu, g. Mihaila Liapisa, ministra transporta Republike Grčke.

BiH i Republika Grčka imaju dobre bilateralne i prijateljske odnose, što je potvrđeno i nedavnom posjetom Predsjednika Republike Grčke našoj zemlji, konstatirali su sugovornici.

Ministar Liapis je naglasio da njegova posjeta predstavlja nastavak dobre suradnje dvije zemlje i u praksi, te izrazio zadovoljstvo današnjim potpisivanjem Sporazuma o zračnom prometu između BiH i Republike Grčke , koji će olakšati prijevoz robe i putnika. Ministar Liapis je također potvrdio da grčka Vlada podržava put BiH ka EU, te je spremna pomoći našoj zemlji u ekonomskom razvoju.

Predsjedatelj Paravac je zahvalio grčkoj Vladi na potpori koju pružaju bh vlastima u ispunjavanju uvjeta za priključenje euroatlanskim integracijama.