1., 2. i 3. saziv Predsjedništva BiH ( 1996. - 1998. ; 1998. - 2002. ; 2002. – 2006.)

Održana druga sjednica Organizacijskog odbora Napretkovog međunarodnog božićnog malonogometnog turnira

Konačna lista učesnika biće, kazao je Gabrijel Vukadin, predsjednik Izvršnog odbora turnira, poznata za dva dana kad se očekuju i pismene potvrde klubova koji su usmeno najavili dolazak
 Organizacija 12. Napretkovog međunarodnog božićnog malonogometnog turnira koji će biti održan krajem iduće sedmice, 17. i 18. decembra u sarajevskoj Skenderiji, teče po planu, kazano je na drugoj sjednici Organizacijskog odbora turnira održanoj danas u Sarajevu.

Na sjednici koju je vodio predsjednik Organizacijskoga odbora dr. Dragan Čović, član Predsjedništva BiH, među ostalim tačkama je razmotrena i finansijska konstrukcija. Značajnu potporu održavanju turnira, istaknuto je na sjednici, pružaju Vlada FBiH i Sarajevski kanton kao i ministarstva za kulturu i sport Federacije i Sarajevskog kantona. Odbor je pozvao i kompanije da makar simboličnim sponzorisanjem potpomognu ovu zapaženu tradicionalnu manifestaciju na kojoj će učestvovati renomirani klubovi sa poznatim nogometnim imenima i ne malim brojem reprezentativaca kako naše tako i susjednih zemalja.

Konačna lista učesnika biće, kazao je Gabrijel Vukadin, predsjednik Izvršnog odbora turnira, poznata za dva dana kad se očekuju i pismene potvrde klubova koji su usmeno najavili dolazak.