Not translated

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić primio izaslanstvo američke tvrtke „Kohlberg Kravis Roberts“

15.4.2014

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić primio je izaslanstvo američke investicijske tvrtke „Kohlberg Kravis Roberts“, predvođeno generalom Vojske SAD-a u mirovini, gospodinom Davidom Petraeusom. Tijekom sastanka gospodin Petraeus je prezentirao investicijski plan njegove tvrtke, kojoj potporu pruža i Europska banka za obnovu i razvitak, u telekomunikacijski potencijal cijele regije, s osobitim naglaskom na Bosnu i Hercegovinu.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić primio je izaslanstvo američke investicijske tvrtke „Kohlberg Kravis Roberts“, predvođeno generalom Vojske SAD-a u mirovini, gospodinom Davidom Petraeusom.

Tijekom sastanka gospodin Petraeus je prezentirao investicijski plan njegove tvrtke, kojoj potporu pruža i Europska banka za obnovu i razvitak, u telekomunikacijski potencijal cijele regije, s osobitim naglaskom na Bosnu i Hercegovinu.

Član PBiH Komšić je ukazao na važnost izravnih investicija u Bosnu i Hercegovinu za razvitak ekonomije i otvaranje novih radnih mjesta. Moderne, brze i jeftine telekomunikacijske usluge su od osobite važnosti, jer su preduvjet za nova ulaganja, brži razvitak ekonomije, te kvalitetnije obrazovanje.

Foto galerija