4. saziv Predsjedništva BiH (6.11. 2006. – 10.11. 2010.)

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić primio je danas, na njenu inicijativu, poznatu holivudsku glumicu i ambasadoricu dobre volje UNHCR-a Angelinu Jolie

21.8.2010

Cilj posjete ove poznate umjetnice i ambasadorice dobre volje UNHCR-a je informisanje o namjeravanim aktivnostima koje želi realizovati u BiH s ciljem pomoći raseljenim ljudima, kao i o aktivnostima po pitanju jačanja ujedinjenja u našoj zemlji, te osavremenjavanju obrazovanja.
Cilj posjete 37316oznate umjetnice i ambasadorice dobre volje UNHCR-a je informisanje o namjeravanim aktivnostima koje želi realizovati u BiH s ciljem pomoći raseljenim ljudima, kao i o aktivnostima po pitanju jačanja ujedinjenja u našoj zemlji, te osavremenjavanju obrazovanja.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić zahvalio je Angelini Jolie za rad koji obavlja kao ambasadorica dobre volje  i njen interes po pitanju problematike sa kojom se suočavaju bh. građani.  Istakao je značaj i uspješne rezultate UNHCR-a u BiH, izrazivši uvjerenje da će i putem njenih aktivnosti doći do realizacije konkretnih projekata.

Na kraju, u vrlo ugodnoj atmosferi, član Predsjedništva BiH Komšić i Angelina Jolie razgovarali su o njenom budućem projektu-snimanju filma koji će dijelom biti realizovan u našoj zemlji. 

KABINET ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH ŽELJKA KOMŠIĆA

Foto galerija